Методи за лечение на акне

Невероятно, но факт – всеки мъж или жена, използвал този метод е получил СЪЩИТЕ резултати – за разлика от другите методи за лечение на акне.

Започнах да изпробвам моята система за премахване на акне върху други хора страдащи от акне и резултатите бяха същите при всички. За по-малко от 7 седмици 26 от 28 мъже и жени участващи в експеримента напълно излекуваха акнето си и възстановиха нормалния си живот. Още по-вълнуващото е, че методът действа при всички видове акне, независимо колко тежко е положението и както при мъже, така и при жени.

Не спирах да се изумявам, че всеки път, когато хората следват стъпките стриктно и завършат цялата програма, системата действа безпогрешно и им помага да забравят за акнето. Тя е подходяща за всички видове акне, включително такова при тийнейджърите, при възрастните, кистозно, черни точки, акне по различни част на тялото (лицето, гърдите, врата, раменете, гърба) и акне розацеа.

Аз самият направих някои невероятни открития

Първото нещо, което разбрах беше, че фармацевтичните компании буквално ни обират. Индустрията, която произвежда препарати и лекарства против акне ви лъже право в очите, докато в същото време забогатява с вашите пари.

Трябва да си дадете сметка, че тази индустрия е ваш враг. Тези хора не търсят лек за акне, защото ако го открият, тогава ще ви изгубят като клиент. А те не искат да губят клиенти, защото по този начин губят пари.

Второто ми откритие беше, че почти всички грешат като се опитват да контролират и лекуват акнето си. Всъщност методите, които сте използвали досега, за да изчистите кожата си от акнето и белези от акне може дори да са влошили положението и здравето ви.

Лекарствата, лосионите и кремовете против акне не действат и могат значително да ви навредят.

Лосионите и мазилата, които се продават в аптеките не лекуват основната причина за появата на акнето, а някои от тях дори съдържат стероиди, които могат да увредят черния дроб и имунната ви система, за разликата от полезните билки за акне. Това от своя страна повлиява и на акнето ви, като често го влошава. Повечето лекарства против акне не само са неефективни и скъпи, но и водят до увеличена резистенция към лечението. Могат дори да доведат до тежки странични ефекти при бременните жени и момичетата под 12 години. Именно поради това е важно да изберете най-безопасното и ефективно лечение на акне.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *