За Мен

7 години проучвания, изследвания и експерименти за лечение на акне.

Още от 22-годишна възраст започнах да се интересувам от дерматология, грижа и подхранване на кожата. Исках да знам всичко за акнето и да го излекувам завинаги – напълно се отдадох на тази идея. Така започнах да уча – и то здраво! Купих си всяка книга по дерматология, кожни заболявания, грижа за кожата, регулиране на хормоните, детоксикация и диети, която успях да намеря.

Прекарвах часове в библиотеката, поглъщайки камари с информация от книги, вестници, журнали и списания за дерматология, кожни заболявания и грижи за кожата, прочитайки всяка дума в тях. Буквално изчетох стотици медицински учебници от корица до корица. Личната ми библиотека бързо нарасна до 370 специализирани заглавия, които препрочитах толкова пъти, че почти бях научил наизуст.

Аз обаче не просто четях. Също така интервюирах безброй страдащи от акне по лицето хора, както и всеки лекар, билкар и хомеопат, който беше така добър да ми отдели една минута от времето и знанията си в търсене на решение за моето изключително тежко акне.

Опитах всичко!

Книгите и интервютата са полезни, но не са същото като знанията от истинската практика. Научни факти, числа и теории не бяха достатъчни.

От 22-годишна възраст започнах да опитвам всяко известно лечение, познато на науката и на природната медицина с убеждението, желанието и надеждата, че поне едно от тях ще ми помогне и най-накрая ще открия лек против акне и ще заживея нормално.

Толкова силно желаех да излекувам акнето си, че сляпо се отдадох на безброй методи и така наречени лекове (традиционни и не толкова традиционни).

Всички те обещаваха да ме излекуват веднъж и завинаги. Опивал съм всички лекарства, хидротерапия, ароматерапия, макробиотици, рефлексология, китайски медицина, вегетарианство, диети, магнитна терапия, кръвна диета, ходих при психиатри, хомеопати и дори лечители… както и безброй други продукти за акне.

И въпреки всичко все още страдах от акне!

Безсмислено е да отбелязвам, че в голямата си част тези методи, лечения и така наречени лекове или само влошиха още повече акнето ми, или ме изпълниха с много разочарование и гняв. Някои от тях пък действаха, но само за кратко и много скоро акнето се върна, а грозните петна от акне останаха. Много от тези методи не оказаха абсолютно никакъв ефект върху кожата ми.

След години експерименти върху себе си и десетки лечения, инвестирайки безброй часове от времето си, изкараните с пот пари и душата си в безрезултатно търсене на трайно решение, започнах да се чувствам по-слаб от акнето си.

Бях готов на всичко, за да се отърва от него, но изглеждаше, че нямах друга възможност, освен да се предам и да се призная за победен.

Сега, след 7 мъчителни години и хиляди часове в опити и изследвания, най-после открих решение!

Щом си дадох сметка, че истинско лечение на акне може да се постигне само щом открия основната причина и правилните обстоятелства, които водят до него, започнах да осъзнавам колко важно е да се лекува цялото тяло, отвътре навън.

След повече от 7 години отчаяни опити, проучвания и експерименти и след като срещнах забележителен 84-годишен мъж, който с помощта на холистични методи се е излекувал от тежки кожни заболявания, най-накрая прогледнах отвъд всички доказателства, истини и лъжи – пъзелът на акнето беше решен. Отне ми повече от година, за да усъвършенствам моето откритие и да го пробвам върху себе си с големи надежди и очаквания. Само 8 седмици по-късно бях изумен.

Акнето ми изчезна напълно!

Отне ми няколко години на непрестанни проучвания, за да стигна до тук. Да знам точно кое действа и кое – не. След отчаяни опити и грешки, безброй безполезни лечения, разочарования и агония, проста холистична система отвори вратата към новия ми и по-светъл живот без акне. Освен това изчезнаха проблемите със синусите ми, сезонната умора, стомашните киселини, болката в гърба и червените петна от акне. След години страдания най-после бях свободен!

Разработих тази програма, за да мога да споделя моята доказана система с всички мъже и жени по света. Всичко, което съм открил през тези години споделям с вас с моята програма за лечение на акне.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *