Белези от акне

Преди да продължим да говорим за лечение на акне, нека ви разкрия 4-те най-важни факта, които трябва да знаете за вашето акне, за да можете да разберете какво представлява то и какво се изисква да предприемете , за да изкорените и излекувате завинаги основната причина и свързаните с нея симптоми.

Факт №1: Има прекалено много противоречаща си информация и често неефективни съвети за премахване на акне

Ако страдате от какъвто и да е вид акне, много е вероятно да ви заливат с прекалено много противоречаща информация за акне лечение, а това може да е наистина объркващо. Повярвайте ми, разбирам ви!

Но на кого да вярвате тогава? Нашата програма за лечение на акне е резултат на повече от 7 години на документирани 30 000 часа клинични проучвания и хиляди долари изхарчени за експерименти и проби. Програмата вече е помогнала на хиляди страдащи от акне по света, които завинаги са се освободили от пъпките.

Факт №2: Лекарствата и антибиотиците против акне могат да влошат акнето ви

Лекарствата не са решението за акнето. Като ви предписва все различни лекарства за акне, вашият дерматолог само влошава акнето и здравето ви в дългосрочен план, без дори да го знае. Болките, раздразнението и неприятното чувство от акнето понякога могат да са много изкушаващи и да ви накарат да отидете на дерматолог, който да ви даде лекарства.

Факт №3: Кремове за акне, лосионите и другите мазила не могат да излекуват акнето

Лосионите, кремовете и останалите средства за външна употреба могат само да потиснат симптомите на акнето, но не лекуват причината за появата му.

Единственият лек за акне, независимо от типа или тежестта му, е като излекувате вътрешната причина за него с помощта на естествени холистични методи, които изкореняват акнето от основата, а не като се мажете с кремове.

Факт №4: Акнето не е просто проблем с кожата ви, но и предупредителен сигнал за сериозно нарушен вътрешен баланс

То е симптом на нарушение, което оказва влияние върху цялото тяло и се проявява под формата на акне по лицето.

Това трябва да ви стане ясно: Акнето не е просто кожен проблем. Акнето е вътрешен и систематичен проблем. Ако проблемът не бъде диагностициран и излекуван, той само ще се задълбочи и ще затрудни вашето лечение на акне.

След като човешкото тяло има защита срещу кожни инфекции като акнето, то е един голямо сигнал, че има нещо нередно в нашето тялото, което трябва да излекуваме възможно най-скоро.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *