Акне лечение

Методите за лечение на акне, които повечето хора използват НЕ ДЕЙСТВАТ! 95% от всички хора, които лекуват акнето си накрая са в по-тежко състояние от преди!

Истината е, че повечето стандартни методи, включително всякакви акне диети и маски за акне, не действат, по-неефективни от всякога са и само ще влошат акнето и здравето ви още повече. Защо?

Защото е физиологически невъзможно успешно лекуване на акне по начините, по които се опитват повечето хора.

Ако сте един от тях, причината да срещате толкова трудности с изчистването на кожата си е защото използвате методи, които просто няма как да подействат от физиологическа гледна точка. Не само това, но можете значително да навредите на здравето си, да утежните акнето и кожата ви да се покрие с белези.

Акнето започва отвътре и може да бъде излекувано само отвътре. Ако продължите да лекувате акнето си външно, като убивате бактериите по кожата или с помощта на лекарства като тетрациклин, вие буквално рискувате здравето си и никога няма да се отървете от акнето си и гадните петна от акне. Повечето хора, които не успяват да излекуват акнето си просто повтарят едни и същи грешки всеки път.

Ключът към успеха е да работите заедно с тялото си, за да излекувате вътрешната причина за акнето, докато в същото време възстановите естествения баланс в тялото.

Акнето е предупреждение от тялото, което ви казва, че нещо не е наред вътре в него.

Тялото ви изпраща всякакви съобщения по всяко време. Повечето от нас ги игнорират. Акне, черни точки и много други проблеми с кожата и свързваните с тях симптоми в крайна сметка са отчаян опит на тялото ви да ви каже, че нещо не е наред отвътре.Разбирайки това е ключът към премахване на акне.

Вашето акне, възпалението, зачервяването и раздразнението, които идват с него, са като противопожарна аларма. Като игнорирате тези съобщение, състоянието ви само ще се влоши. Ако къщата ви гори, не може просто да спрете алармата, да си легнете да спите и да очаквате всичко да се оправи само.

С използването на лекарства, кремове и други продукти за акне, които алармената система на тялото, вие практически игнорирате предупрежденията на тялото ви и пренебрегвате основната причина за проблема, а това влошава акнето.

Единствената успешна стратегия против акне е да слушате какво иска да ви каже тялото ви и работите заедно с него, за да го излекувате.

Само с третирането на истинската причина, правилните обстоятелства за появата на акне и точният му източник в тялото, следвайки напълно естествена холистична програма ще успеете да елиминирате напълно акнето и винаги да имате гладка и чиста кожа с най-ефективното лечение на акне.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *